0015 BCS čelna kosilnica

Kosilnice čelne brez oziroma z gnetilnikom primerne za vse tipe traktorjev Italijanskega proizvajalca BCS

Opis

Čelna kosilnica BCS

Čelna kosilnica BCS z gnetilnikom

Z nastankom traktorjev z isodiametričnimi kolesi z obrnljivim krmiljenjem in prednjimi hidravličnimi dvigali na običajnih traktorjih, se je pokazala potreba po uporabi kosilnic na plošče, ki se lahko namestijo na čelni način, ki so zagotovo bolj pripravne in manj zagatne kot običajne naprave.

Tako so nastale čelne nošene kosilnice na plošče Rotex TR AVANT, na razpolago v izvedbah s 5., 6., ali 7. ploščami.

Ogrodje, ki ga pooseblja premočrtna izgradnja, celovita, lahka in odporna je tako načrtovano, da bistveno omejuje skokovitost stroja napram traktorja in odlično porazdeljuje obremenitve tako, da naredi trdnejšo kombinacijo.

Hidravlično prenašalo vgrajeno v osnovi, omogoča kosilnicam AVANT, da se prečno premikajo za prebližno 200 mm v obe smeri in postanejo pripravna naprava za tistega, ki mora kositi ob drevesih ali po brežinah jarkov. Središčni zglob omogoča stroju nihanje napram priklopu, da se prilagaja vrsti zemljišč na katerih se jih uporablja. Osovina omogoča zaporo med prevozom po cesti

Rotex R5, R6 in R7 AVANT so valjaste nosilne čelne gnetilne kosilnice BCS. Na razpolago so v izvedbah z 5., 6., ali 7. ploščami in izrabljajo povsem osnovne značilnosti kosilnic na plošče Rotex TR, a imajo to prednost, da lahko razpolagajo s praktično in uspešno gnetilno napravo, ki zmanjšuje do 50% čas za posušenje obdelane krme.

Ogrodje, ki ga oblikuje stalna, enovita, lahka in odporna zgradba je načrtovano tako, da občutno omejuje skokovitost stroja v primerjavi s traktorjem in pravilno porazdeljuje breme. Hidravlično prenašalo, ki je nameščeno že ob nakupu, omogoča kosilnicam AVANT R, da se premikajo vodoravno do približno 200 mm v obe smeri in tako postane ugoden pripomoček za tistega, ki mora kositi med drevesi ali na bregovih jarkov. Središčni zglob dovoljuje strojem pregibanje glede na priklop tako, da se prilagodi obliki zemljišč na katerih se uporabljajo. Zatik omogoča, da se uklešči med prevozom po cesti.

Modeli Modeli