BCS ROTEX TR6 AVANT

Z nastankom traktorjev z isodiametričnimi kolesi z obrnljivim krmiljenjem in prednjimi hidravličnimi dvigali na običajnih traktorjih, se je pokazala potreba po uporabi kosilnic na plošče, ki se lahko namestijo na čelni način, ki so zagotovo bolj pripravne in manj zagatne kot običajne naprave.

Ogrodje, ki ga pooseblja premočrtna izgradnja, celovita, lahka in odporna je tako načrtovano, da bistveno omejuje skokovitost stroja napram traktorja in odlično porazdeljuje obremenitve tako, da naredi trdnejšo kombinacijo.

Hidravlično prenašalo vgrajeno v osnovi, omogoča kosilnicam AVANT, da se prečno premikajo za prebližno 200 mm v obe smeri in postanejo pripravna naprava za tistega, ki mora kositi ob drevesih ali po brežinah jarkov. Središčni zglob omogoča stroju nihanje napram priklopu, da se prilagaja vrsti zemljišč na katerih se jih uporablja. Osovina omogoča zaporo med prevozom po cesti.

Kategorija:

Opis

Kosilni greben Rotex je celovit, dobro izoblikovan in tenek, ima jeklene zobnike visoke odpornosti v oljni kadi, dobro zavarovan s protiobrabnimi drsniki in z zaščitnimi usmerjevalniki kjer se srečujejo rezilni noži. Plošče so izoblikovane z visoko zajedlivostjo iz posebnega jekla.

Oblika grebena omogoča boljše prodiranje v vse vrste krme tudi če je gosta ali stisnjena in olajšuje odtekanje brez kopičenja.

Rotex je na razpolago s ploščami na običajno vrtenje, ki se svetujejo za visoke in čvrste krme ali pa z nasprotno vrtljivimi ploščami, ki se svetujejo za nizke in goste krme, tipične za gorate predele.

ZNAČILNOSTI

ROTEX TR6 AVANT

Število plošč

6

Širina reza cm.

245

Širina reda cm.

120 / 150

Teža kg.

395

Zahtevna moč pog. štrclju Pdf (kw/ks)

35/ 48

Jekleni protiobrabni drsniki

serijsko

Hidravlično prenašalo

serijsko

Preusmerjevalne zaščite na stičnih točkah

serijsko

Nosilci plošč

z limitatorjem

Dodatne informacije

Stroj

Čelna diskasta kosilnica

število diskov

6

Širina reza

245

Potrebna moč traktorja

35kW / 47 KM

Teža

395 kg

Znamka

BCS