ROTEX R5

Ti stroji izrabljajo v celoti osnovne značilnosti kosilnic na plošče Rotex TSB toda imajo prednost, da lahko razpolagajo z učinkovito in pripravno napravo za gnetenje, ki zmanjša za 50% čas sušenja obdelane krme.

Prečno nastavljivo ogrodje omogoča odlično prilagoditev stroja na vsakovrsten traktor, medtem ko uravnovešenje kosilne naprave se udejanja potom pripravnega sistema vzmeti in neodvisnih napeljal, ki omogočajo odlično prilagajanje k tlom na vsakovrstnih zemljiščih in na vseh obdelovalnih zvrsteh, na katerih se stroj uporablja. Hidravlična dvižna naprava omogoča nastavitev pravega naklona tako na delu, kakor med prevozom udobno sedečemu uporabniku na krmilnem mestu na traktorju preprosto s posegom na ročke razdelilnika. Rotex R se lahko uporablja z gibnim kotom, ki gre od 90° navzgor in 35° navzdol.

Nosilec krmiljenja z zobčeniki v oljni kadi je izdelan iz okroglastega železa, da se doseže mačan odpor proti velikim obremenitvam med delom in med prevozom. Nosilci plošč s sklopko zagotavljajo varnost rezilne naprave v primeru nasilnega trka na delu ob kamenje ali ob neprimerne predmete.

Kategorija:

Opis

KARAKTERISTIKE

ROTEX R 5

Število plošč

5

Širina reza cm.

210

Teža kg.

600

Potrebna pogonska moč (kw/hp)

40/54

Dvigovanje kosilne naprave

Hidravlično

Kot košnje

Navzgor 90°/ Navzdol 35°

Dodatne informacije

Stroj

diskasta kosilnica

število diskov

5

Širina reza

210

Potrebna moč traktorja

40kW / 54KM

Teža

600 kg

Znamka

BCS